fredag 28 mars 2008

Muhammed tecknare stämmer filmskapare

Kurt Westergaard stämmer Geert Wilders.
Wilders har inte haft Westergaard´s tillstånd att använda sej av Muhammedkarikatyren i början och i slutet av sin 15 minuter långa film.
Islamfientliga filmen Fitna väcker helt klart oro, men går det inte att se den för vad den är. En mans desperata försök att få uppmärksamhet för egen vinning.
Nu har Wilders lyckat med att nå delmål ett, han har fått uppmärksamheten, så låt oss nu hjälpas åt att se till att han inte når mål två i sin strävan, vinning för egen sak

5 kommentarer:

Skuncke sa...

Fitna är en dokumentärfilm om "generösa" islam. Den handlar om muslimernas hat mot kristna, judar, kvinnor, homosexuella och Västvärldens skitiga depraverade kultur.

nitza sa...

Jag hart svårt att se hur man visar på det du säger genom lösryckta meningar, plockade ur sitt sammanhang.
Tar jag enstaka meningar ryckta ur dess sammanhang från Bibeln så får jag fram samma budskap som du påvisar. Helheten säger väl sanningen, inte det lilla.

Anonym sa...

Skillnaden ligger i att inga av de liknande passagena i bibeln används _idag_ av präster till att uppmana till våld och hat.

Det är precis det Wilders visar med en myriad olika imamer som använder olicka stycken av koranen för att instigera massorna, och sedan effekten i form av mängder av terrordåd. Idag 2008.

Det finns ingen parallell med kristendomen eller judendomen där.

Anonym sa...

Nitza - vad är det för lösryckta meningar du pratar om?

Dessa texter tagna ifrån muslimer, som ses i filmen är inte tagna ur sitt sammanhang.

Detta ifrån en demonstration av muslilmer:

"Go Bless Hitler"

Du är bara ytterligare en till muslimsk / kommunistisk terrorist Nitza.

Anonym sa...

Till eriande