onsdag 28 november 2007

Vart är vi på väg ?

Kollektiv bestraffning är det något vi i Sverige ska börja tillämpa? Hur har Göran Johansson tänkt att människor ska kunna söka asyl på icke existerande ambasader? Vart har våran humana människosyn tagit vägen eller är det så att vi aldrig har haft den.
Visst måste vi försöka komma åt dom som smugglar människor, men det gör vi väl ändå inte genom att straffa dom som betalat stora summor för att komma till en frihet dom så desperat längtar efter.
Socialdemokraterna säger sej ju värna den lilla människan, eller är det något jag bara fått för mej i min politiska okunskap.
Tragiskt

2 kommentarer:

Anonym sa...

skönt att folk äntligen ser sossarnas rätta ansikte....det är inte vackert skenheligheten socialisterna har lyckats komma undan med de senaste tolv åren har fått mig att tappa tron på det svenska folket totalt!att rösta är inte att köpa dagens lunch.
moderaterna är väldigt raka och ärliga i jämnförelse.ex svartjobbs debbaten bara för nån dag sedan såg jag en affisch för abf sthlm (S) som först å främst var olagligt uppsatt och defenitivt med svart arbetskraft ,den satt med samma tejp och ihop med konsert affischer
som i min vetskap sätts upp av svart arbetskraft...bra att sossarna står och pekar finger då!

Anonym sa...

dom kanske ska ta och byta namn till nationaldemokraterna?
själv så blev jag av med min hårt inkämpade sjukpenning under S styre med havererad ekonomi och skulder som kommer att ta år att betala av ...kul kul!och situationen jag hamnat i gör det väldigt svårt att återgå till arbete igen ,speciellt eftersom man blir kreditprövad i vissa jobb(betalningsanmärkning)
Kämpa på!