onsdag 25 mars 2009

Kim Anderzon - Diva



Återigen har Kim Anderzon, tillsammans med Judith Hollander gjort en föreställning som innehåller mycket humor och värme.
Den här gången handlar det om en kvinnas rätt att fortsätta vara yrkesverksam och behövd trots att hon är lite till åren kommen.
Ulla som kvinnan heter tycker att hon har så mycket kvar att ge, så mycket erfarenhet att dela med sej av, erfarenhet som ingen vill ha. Att gå runt i sin egen lilla loge och drömma räcker för en stund innan verkligheten rycker tillbaka Ulla till nuet. Slutet av föreställningen blev inte riktigt som förväntat, men slutet blev totalt.
Det är svårt att beskriva Kim Anderzon på scen, i samma föreställning lyckas hon spänna över allt vad känslor heter. Hon har en otrolig förmåga att få kontakt med publiken direkt hon kommer in i lokalen, och hon kommer alltid från fel håll, vilket kanske är en bidragande orsak till att det blir direktkontakt. Tror du att ska komma från vänster, då dyker hon upp bakom dej, från det att man först hör hennes röst så fortsätter hon att överaska hela tiden.
Kim Anderzon har energi på scenen som bara sprutar ur och om henne.

Som jag tror jag skrev förra gången, finns hon i närheten av er, gå och se henne, ni kommer att få njuta i ca 1.5 timmar och det är oförglömliga 1.5 timmar.

Inga kommentarer: