lördag 14 juni 2008

SD ett parti att lita på

Man kan lita på SD!! Återigen så har SD visat att folket som dom har inröstade i Kommunalfullmäktige på vissa ställen runt om i landet inte gör som det är tänkt.
Så här stod det i ett ett förslag som gick att missförstå.

”Förslaget är att ändra användningen för en del av fastigheten och därmed möjliggöra en moské i befintlig byggnad”.

Eftersom SD öppet motsätter sej byggnationer av Moskéer i Sverige så röstade man för för förslaget.

Sen är det klart att ingen kan förstå vad det var som hände. Frågan är om sådant bara kan hända i Karlskrona?
En annan SD sida som jag brukar titta in på är Heby och där händer inga sådana här missar i alla fall. Mellan 0707 och 0803 har det inte hänt något alls där trots att det börjar röra på sej då 0707. Sen vad som skett efter 0803 det är det nog bara ingen som vet för inget har kommit ut på deras hemsida efter det datumet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

hallå där...
Hoppas allt är bra med er. Det är med oss. Vi har semester snar (V28 och 29) vi kanske kan ses då????

KRAM
PS kika in på mina nya möbler i bloggen DS

Anonym sa...

hallå där...
Hoppas allt är bra med er. Det är med oss. Vi har semester snar (V28 och 29) vi kanske kan ses då????

KRAM
PS kika in på mina nya möbler i bloggen DS

Anonym sa...

Jan Johansson, som är ersättare och inte ordinarie ledamot i Miljö- och byggnadsnämnden, röstade inte ja till att "att man ska få bygga en moské" i Karlskrona, utan han röstade av misstag ja till en detaljplan om att göra om en idrottshall till en moské. Det är alltså inget bygglov.

Han fick hoppa in med kort varsel och hade inte satt sig in i handlingarna. Sd har endast en ledamot (och en ersättare) i den nämnden. Det var uppenbarligen ett misstag, men nämnder är inte beslutsfattande, utan kommunfullmäktige fattar besluten, och där kommer Sverigedemokraterna med sina åtta mandat, troligen som enda parti, att rösta nej. Frågan är alltså långtifrån avgjord, och tvärtom har mediernas upphaussande gjort att sd nu kan nå till ännu fler i Karlskrona och Blekinge kommun med sina åsikter om moskéer och islam.

För övrigt är Sverigedemokraterna endast emot fullskaliga moskéer, inte bönelokaler i vanliga, svenska eller neutrala byggnader. Se mer här:

http://www.youtube.com/watch?v=-B6UYG5piBw

Läs mer här:

http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/2008/06/13/nej_till_moske_i_karlskrona
http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/karlsson/2008/06/13/gastkronika_gabriellas_fun

Anonym sa...

Vad gäller att Heby kommuns sd-sida inte har uppdaterats vet jag inte vad det beror på, men om du är intresserad av hur det går för partiet i din kommun kan du alltid mejla eller ringa respektive representant. Men visst är det beklagligt att inte alla uppdaterar lika ofta...