fredag 28 december 2012

Rahmi Sahindall överklagar

Jag är nog inte den som känner sympati för den här mannen, men att ha mage att överklaga sitt livstidsstraff efter att ha suttit inne bara tio år tycker jag är respektlöst mot de lagar han bröt i ett land som välkomnade honom en gång för länge sedan. Kanske är det dax att ändra våra lagar så ett livstidsstraff är ett straff för livet och inte som i dag då den livstidsdömde kan bli fri efter arton år.

lördag 22 december 2012

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR (mina ovänner sd)

Hann ju tyvärr inte skicka er någon hälsning till första advent i år så ni får en Jul hälsning i stället.
Sen har jag en kompis som kallas Gipskatten som också vill vara med på hälsningen till er.

måndag 17 december 2012

Pest eller Kolera

Jag må va lite dum i skallen jag, men jag har lite svårt att förstå att det är bättre att den ene bär vapen med risk för vansinnes dåd, än att den andra gör de, bär vapen alltså

söndag 16 december 2012

Brist på borr

Måste man nu pimpla så kanske det vore smartare att införskaffa en isborr. Klart isen kanske inte är så tjock.

lördag 15 december 2012

Massaker som upprör

Inte bara en massaker utan många runt om under dom senaste åren har upprört oss alla, visst är det konstigt att ingen vågar ta tag i det hela och stoppa iden att vapen är en allmän rättighet att ha.

Sång i Lucia

Klart ska även Lucia utveklas, men frågan är om Sverige är redo för det här än

torsdag 13 december 2012

En obegriplig dom

Det är ju helt oförståligt hur hovrätten tänker, anser dom att grov våldtäkt kan likställas med mordförsök.Tingsrätten består oftast av många lekmän, men hovrätten bör väl bestå av fler jurister än lekmän kan åtminstånde jag tycka. Hur kan man döma en man man för våldtäkt och inte grov våldtäkt "bara" för att kvinnan överlever. Hur tänker man när man säger att hans uppsåt inte var att döda, ser inte likhetstecknet mellan mordförsök och grov våldtäkt, och eftersom kvinnan höll på att stryka med på kuppen borde det vara självklar att det är grov våldtäkt.

lördag 8 december 2012

Blinka lilla stjärna där

Konstigt ibland kan det ta hur lång tid som hälst och man finner inge roligt/trevligt alls att skriva om eller att länka till, sen bara dräller det över än av båda sorterna.

fredag 7 december 2012

Jag klarar mej

Jag älskar orginalet men får gåshud när jag hör Jonas Gardell sjunga I will survive, hur kan en så total avsaknad sångröst få en att känna så

TUESDAY

På något sätt en ganska mysig animerad film som jag absolut inte förstår om det finns en tanke bakom

Kär som fan

Musikal%20om%20k%C3%A4rlek%20mellan%20tv%C3%A5%20unga%20tjejer Musikal om kärlek mellan två unga tjejer På måndag 10/12.2012 är det urpremiär på "Kär som fan" på Uppsala stadsteater. Den handlar om hur viktigt det är att få älska den man vill och hur svårt det är när omgivningen fördömer och vägrar förstå.

torsdag 6 december 2012

Last Chance

Last chance berättar historier om fem asylsökande som flyr sina hemländer för att undkomma homofobiskt våld. I Kanada möter de hinder att integreras, är rädda för att utvisas och väntar ängsligt på beslutet som kommer att förändra deras liv för alltid. Under 7 till 9 december 2012 kan man titta på filmen gratis på nätet. Alla människor är födda fria och lika i värde och rättigheter. De har utrustats med förnuft och samvete och bör handla gentemot varandra i en anda av gemenskap.