söndag 31 oktober 2010

The Rotten Pumpkin Band:



Ibland har vi så lite att göra på nätterna, så i natt bildades det en ny orkester på jobbet,"The Rotten Pumking band" och här kommer den första videon

fredag 29 oktober 2010

Kärlek på vift

En gammal man gifter sig med en yngre kvinna och trots att de är mycket kära i varandra så kan inte kvinnan få orgasm när de älskar. De går till en psykolog för att få hjälp och får rådet att hyra in en ung, snygg man som ska vifta en handduk över dem medan de har sex. Paret tycker att det låter lite märkligt, men eftersom de är desperata gör de som psykologen har föreslagit. Men trots de nya försöken med den handduksviftande mannen i högsta hugg så går det i alla fall inte för kvinnan.

Desperata att nå resultat byter den äldre mannen och handdukskillen plats. Kvinnan och den yngre mannen sätter igång omedelbart så hon får en jätteorgasm. Hennes man tittar på den yngre killen med ett leende och säger:

- Där ser du grabben, så ska en handduk viftas!

måndag 4 oktober 2010

Teori & Praktik

"Teori är när man vet allt men ingenting fungerar.
Praktik är när allt fungerar men ingen vet varför.
På en arbetsplats är teori och praktik förenade.
Ingenting fungerar och ingen vet varför."

söndag 3 oktober 2010

Hej på ER alla Ibland när jag duschar tvättar jag kroppen med det sista av hårschampot.... Idag läste jag på flaskan: För extra volym och fyllnad ...... Shit!
Inte konstigt man har problem med vikten. Det får bli diskmedel hädanefter. Där står det: Tar bort även det svåraste fettet