onsdag 31 oktober 2007

Chefernas förmåner "då det går bra"

Är inte det hela ett spel för gallerian när instutionsschefen säger att det är viktigt att " det återförs till personalen" då hon bara tar med sej sex personer med chefsbefattningar på konferens till Jukkasjärvi.
Jag undrar vilken glädje all annan övrig personal på det statliga behandlingshemmet hade av det. En välskött instution med god ekonomi borde ha råd att dela med sej till alla, inte bara till cheferna. Möjligt att jag har fel, men skulle jag jobba där ute så skulle jag uppskattat om jag fick te.x en 24timmars kryssning till Åland, eller kanske bara bli bjuden på middag på en skapligt fin restaurang. 123 426 kr. är mycket pengar, tre dagar, sex personer på ett Ishotell i Jukkasjärvi

Chefernas rätt

torsdag 25 oktober 2007

Gud eller människan

Vem besitter den makten så att man har rätten att avgöra vilken sorts kärlek som är rätt eller fel. Ska äktetskapet bara vara till för dom som kan avla barn ? Eller finns den tanken att äktenskapet ska vara en möjlighet för alla människor att välja om dom älskar varandra.
Vem har rätten att bestämma

torsdag 18 oktober 2007

klimatförändringar

Inte solens fel



Spelar det så stor roll vem som har rätt eller fel angående hotet mot vårt klimat Att byta en glödlampa, sänka temperaturen nån grad innomhus är väl en baggis.. Vi sparar ju själva pengar på att göra dessa små uppoffringar och bidrar det sedan till att förbättra resterande världen så är det väl bara pluss poäng.

onsdag 17 oktober 2007

Stureplansprofilerna

fick i dag sin dom. Var dommenslute rätt eller skulle dom återigen ha friats från det brott dom stod anklagade för. Kommer HD ta upp fallet till prövning om dommarna överklagas?


Är dommen rätt?